image

Eengezinswoningen

5 oktober start verkoop // 18 eengezinswoningen

Woondossier aanmaken

18 Royale gezinswoningen aan de boulevard

Droom je van een royale woning voor het hele gezin? De 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD bieden van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf € 450.000 vrij op naam.

Stel nu jouw ideale eengezinswoning samen in de woonconfigurator op de homepagina. 

Gevarieerd
straatbeeld

De woningen liggen aan een rustige en groene ventweg langs de Vossenburglaan, die als een brede boulevard Meerstad doorkruist. Vanaf een gemetselde verhoging kijken ze uit richting het park en het water. Het straatbeeld is gevarieerd, met verspringende gevels en verschillende kapvormen. In het oog springen hoge ramen en warme oranje en bruine bakstenen. Gevelgroen en hagen completeren het beeld.

Duurzaam en
energiezuinig

De appartementen van Parkrand BLVD zijn natuurlijk gasloos. Ze voldoen aan de jongste normen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Voor verwarming en warm water zorgt een lucht / water warmtepomp. Duurzaam en energiezuinig.

Geef nu je voorkeuren door

Stel nu je woningen samen met een configurator. Voor welke woning ga jij? Geef nu alvast je voorkeur door in jouw online woondossier.

Registreren of inloggen

Financiële check

Om straks je kansen te vergroten, kun je ook alvast een financiële check laten doen. Je weet dan van tevoren al wat je bij de bank kunt lenen. Voor zo’n financiële check kun je terecht bij Rabobank, projectpartner van Parkrand BLVD, of bij jouw eigen hypotheekadviseur.

Bij de start verkoop vragen we om een hypotheekverklaring. Hierin staat hoeveel je mag lenen of hoeveel eigen vermogen je hebt om te besteden. Deze verklaring kun je opvragen bij je hypotheekadviseur.

Financiele check

Laatste nieuws over ParkRand BLVD ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand BLVD? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image