image

Eengezinswoningen

Nu in verkoop // 18 royale gezinswoningen

Interesse

18 Royale gezinswoningen aan de boulevard

Droom je van een royale woning voor het hele gezin? De 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD bieden van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf € 450.000 vrij op naam.


De verkoop is gestart van 18 royale en energiezuinige eengezinswoningen, deze hebben een verkoopprijs vanaf € 450.000 vrij op naam. Bekijk nu de verkoopdocumenten bij 'downloads'.

Stel nu alvast met behulp van de woonconfigurator jouw ideale huis samen en schrijf je in. Dat kan in vier eenvoudige stappen in.

Foto

1. Kies een bouwnummer

Je hebt eengezinswoningen met een puntdak en een plat dak; hoekwoningen, tussenwoningen en een ‘special’. Bij welk ontwerp voel jij je thuis?

Foto

2. Bekijk opties die bij jou passen

Je kunt de woning aanpassen aan je eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan extra slaapkamers op de twee verdieping inclusief dakramen, een inloopkast op de verdieping en dubbele tuindeuren. Waar word jij blij van?

Foto

3. Bekijk de verkoopdocumenten

Op de website ontdek je nu alle verkoopdocumenten zoals de interactieve brochure, prijslijst en contractstukken. Lees je rustig in zodat je goed een keuze kunt maken.

Foto

4. Schrijf je in voor een woning

Vanaf nu is de verkoop gestart en kun jij je interesse kenbaar maken door het 'Inschrijfformulier woningen' in je online woondossier in te vullen.

Woonconfigurator
eengezinswoningen

Brochure

Wil jij een nog beter beeld krijgen van de eengezinswoningen aan het groene park van Meerstad? Bekijk dan de interactieve brochure van Parkrand BLVD. Interactief? Ja! De online brochure heeft allerlei handige snufjes zoals video’s, slideshows en interactieve kaarten waardoor je optimaal ervaart hoe het is om hier straks te wonen.

Bekijk brochure

Gevarieerd
straatbeeld

De woningen liggen aan een rustige en groene ventweg langs de Vossenburglaan, die als een brede boulevard Meerstad doorkruist. Vanaf een gemetselde verhoging kijken ze uit richting het park en het water. Het straatbeeld is gevarieerd, met verspringende gevels en verschillende kapvormen. In het oog springen hoge ramen en warme oranje en bruine bakstenen. Gevelgroen en hagen completeren het beeld.

Duurzaam en
energiezuinig

De woningen van Parkrand BLVD zijn natuurlijk gasloos. Ze voldoen aan de jongste normen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Voor verwarming en warm water zorgt een lucht / water warmtepomp. Duurzaam en energiezuinig.

Schrijf je nu in

Stel jouw ideale woning met een configurator. Voor welke woning ga jij? Schrijf je nu voor een bouwnummer in via jouw online woondossier.

Registreren of inloggen

Financiële check

Om inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden kun je een financiële check laten doen. Je weet dan van tevoren al wat je bij de bank kunt lenen. Voor zo’n financiële check kun je terecht bij Rabobank, projectpartner van Parkrand, of bij jouw eigen hypotheekadviseur.

Bij de inschrijving voor een eengezinswoning vragen we om een hypotheekverklaring. Hierin staat hoeveel je mag lenen of hoeveel eigen vermogen je hebt om te besteden. Deze verklaring kun je opvragen bij je hypotheekadviseur.

Financiele check

Laatste nieuws over ParkRand ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image