image

woningen

5 oktober start verkoop // 18 eengezinswoningen

Woondossier aanmaken

“Parkrand BLVD is voor alle leeftijden”

Parkrand BLVD is voor alle leeftijden, er komen 18 ruime eengezinswoningen en 29 gevarieerde appartementen. Wil jij op de hoogte blijven van Parkrand BLVD? Maak dan een online woondossier aan.

Eengezinswoning
EEN RUIM HUIS AAN DE BOULEVARD

Droom je van een ruime woning voor jezelf of voor het hele gezin?
De 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD bieden van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee eigen parkeerplekken.

Naar rijwoningen

Appartementen
unieke woonkans

Een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of totaal anders willen wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad. In Parkrand BLVD komen gloednieuwe appartementen. Dit aanbod is best bijzonder. Meerstad telt tot nu toe 12 appartementen. Met Parkrand BLVD komen er 29 appartementen bij waaronder twee luxe penthouses met twee woonlagen. Deze appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot ruim 270 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras. Eind dit jaar gaan deze appartementen in verkoop, daarom worden deze vanafprijzen later bekend gemaakt.

Naar appartementen

Laatste nieuws over ParkRand BLVD ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand BLVD? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image