21-02-2024

Nog enkele appartementen beschikbaar!

Stel je voor: je opent de deur van je nieuwe appartement in Meerstad en wordt meteen omarmd door een gevoel van rust en comfort. Bij de appartementen op de hoek - dit zijn bouwnummers 0.7, 1.8 en 2.8 - geniet je van een overvloed aan natuurlijk licht. Door de grote ramen aan alle kanten baadt de ruimte in een warme gloed.

Met een ruim balkon of tuin op het westen ervaar jij die warme gloed óók op je gezicht. Omringd door een fijn gezelschap geniet je van de middag- en avondzon. Terwijl de avond valt en de ondergaande zon een ontspannen sfeer creëert, geniet jij onder het genot van een goed glas wijn van de rust en de prachtige ligging dat jouw buitenruimte te bieden heeft. Enthousiast geworden en zie jij jezelf hier al wonen? Dan is er goed nieuws. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar waaronder deze.
 

Een permanent vakantiegevoel. Wie wil dat nou niet?
Het is een kans die zich niet vaak voordoet. Een onderhoudsvrije woning die je door de ligging dicht bij de natuur en het water elke dag het gevoel geeft op vakantie te zijn. De plek is ronduit fantastisch. Vanuit Parkrand Estate loop je zo het prachtige Park Meerstad in, met aangrenzend het Woldmeer. Je hoeft alleen maar de weg over te steken. Wandelen, fietsen, zonnebaden op het strand en bootje varen op het meer - het kan allemaal.  

Ontdek de laatste beschikbare appartementen.