25-01-2024

Penthouse Parkrand Estate

Profiteer van buitengewoon wonen in het meest royale penthouse van Parkrand Estate in Meerstad. Waar je elke dag opnieuw versteld staat van de ruimte, de woonindeling en het panoramische uitzicht. Het is net of deze woning in een luxe designcatalogus staat. 

Royaal en luxe 
Het penthouse is het allergrootste appartement van Parkrand Meerstad. Verspreid over twee woonlagen heeft deze exclusieve woning 275 vierkante meter aan woonoppervlakte. Met op de eerste laag een werkkamer en een royale woonkamer met een leefkeuken die uitnodigt om uitgebreid te tafelen. Vanuit hier loop je zo naar je eigen ruime dakterras met een zonnige ligging en veel privacy. 

Talrijke indelingsmogelijkheden 
Op de tweede woonlaag zijn drie ruime slaapkamers. De eerste slaapkamer direct rechts is erg groot en heeft een eigenzinnige indeling en is daarom ook erg geschikt als een atelier, hobbykamer of werkkamer. Daarnaast is de tweede slaapkamer met een ensuite badkamer. Als laatste is er de masterbedroom met een inloopkast en riante aangrenzende badkamer die naadloos overgaan naar het slaapgedeelte. Deze slaapkamer heeft wel wat weg van een luxe hotelsuite, maar dan gewoon bij jou thuis met een uitzicht waar je gelijk een vakantiegevoel van krijgt.  

Misschien wel het beste uitzicht van Meerstad 
Of je nou 's ochtends je gordijnen openslaat vanuit je slaapkamer, gezellig met vrienden zit te eten aan de eettafel of op je dakterras geniet van een goed glas wijn. Overal kijk je uit over de spectaculaire vergezichten die de omgeving te bieden heeft. En door de gunstige ligging in de top van het appartementengebouw heb je hier misschien wel het beste uitzicht van heel Meerstad. Ga er maar eens goed voor zitten. Dit is een uitzicht dat nooit verveelt.