09-02-2023

Het merendeel van Parkrand Estate is onder optie

Een groot succes! Dat was de toewijzing van de 29 appartementen van Parkrand Estate in Meerstad. Veel mensen hebben zich ingeschreven voor een appartement. Inmiddels is 75% van het aanbod onder optie en de eerste optanten hebben al aangegeven dat ze hun optie willen verzilveren door het appartement te kopen. 

Droom jij van een appartement in Meerstad? Misschien wel omdat je kinderen en je kleinkinderen al in Meerstad wonen. Of omdat je graag gelijkvloers wilt wonen aan de rand van de stad zonder in te leveren op comfort. Dan heb je geluk: er zijn nog enkele appartementen van Parkrand Estate beschikbaar!Gelijkvloers wonen direct aan het park Meerstad
Stel je eens voor: je woont in een appartement op de eerste woonlaag van Parkrand Estate. Van binnen heb je een comfortabel appartement van meer dan 70 vierkante meter. Geniet van de ruimte en van de woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Vanuit de living heb je grote raampartijen met uitzicht op het glooiende Park Meerstad. Ga er maar eens goed voor zitten!

Deze appartementen liggen verhoogd in het landschap, op een gemetseld terras. Op je eigen terras creëer je zo je privétuintje net boven het maaiveld als verlengstuk van de natuur in de omgeving.  Vanuit je woonkamer stap je zo je eigen terras en zelfs de brede Vossenburglaan op. Zo loop je gemakkelijk naar het park toe maar ook naar de supermarkt verderop in de straat. 

Zie jij jezelf hier al wonen? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! Bekijk hier welke nog vrij zijn