image

Locatie

5 oktober start verkoop // 18 eengezinswoningen

Woondossier aanmaken

“Parkrand BLVD in Groenewei: ideale uitvalsbasis voor natuur én stadsvertier”

Parkrand BLVD ligt in Groenewei in Meerstad, aan de entree van de wijk. De eengezinswoningen van Parkrand BLVD liggen wat verhoogd in het landschap, op een gemetseld terras. Van hieruit kijk je weids uit over de brede Vossenburglaan – vandaar de afkorting voor boulevard in de naam – met daar achter Park Meerstad en het Woldmeer. Een uitzicht dat nooit verveelt.

“Een uitzicht dat nooit verveelt”

BLVD staat voor de boulevard die zich voor je huis bevindt. Je woont namelijk direct aan de brede hoofdweg, De Vossenburglaan. En daarachter ligt Park Meerstad en het Woldmeer. Vanuit je nieuwbouwwoning in Parkrand BLVD kijk je uit over al het moois dat Meerstad te bieden heeft. Een uitzicht dat nooit verveelt.

Zin in een middagje winkelen of een terrasje pikken? In minder dan een half uur fietsen sta je op de Grote Markt in Groningen. Ga je liever met het openbaar vervoer? Vrijwel voor je woning stopt de bus die via UMCG, Grote Markt en Gedempte Zuiderdiep naar het Hoofdstation Groningen rijdt.

“Snel in Stad”

“Blijf op de hoogte”

Interesse in wonen in Groenewei in Meerstad, dicht bij natuur, voorzieningen en uitvalswegen? Meld je dan aan voor plan Parkrand BLVD.

Aanmelden

Laatste nieuws over ParkRand BLVD ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand BLVD? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image