image

Locatie

Uitverkocht
18 eengezinswoningen

Uitverkocht
29 appartementen

“Parkrand in Groenewei: ideale uitvalsbasis voor natuur én stadsvertier”

Parkrand ligt in Groenewei in Meerstad, aan de entree van de wijk. Het appartementengebouw met zes woonlagen komt in de elleboog van De Vossenbuglaan. Daarnaast komen de eengezinswoningen. Deze gezinswoningen liggen wat verhoogd in het landschap, op een gemetseld terras. Vanuit je appartement of eengezinswoning kijk je weids uit over de brede laan met daar achter Park Meerstad en het Woldmeer. Een uitzicht dat nooit verveelt.

“Dicht bij park,
strand en meer”

Je woont hier dus recht tegenover park, strand en meer. Naar de nieuwe supermarkt van Groenewei is het maar een klein eindje lopen. Binnen vijf minuten fiets je naar de brede school van Meerstad en het gezondheidscentrum. Sowieso is deze plek een geweldige uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen en fietstochten door het omliggende natuurlandschap.

Zin in een middagje winkelen of een terrasje pikken? In minder dan een half uur fietsen sta je op de Grote Markt in Groningen. Ga je liever met het openbaar vervoer? Vrijwel voor je woning stopt de bus die via UMCG en Gedempte Zuiderdiep naar het Hoofdstation Groningen rijdt.

“Snel in Stad”

“Blijf op de hoogte”

Interesse in wonen in Groenewei in Meerstad, dicht bij natuur, voorzieningen en uitvalswegen? Meld je dan aan voor plan Parkrand.

Aanmelden

Laatste nieuws over ParkRand ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in