Uitverkocht
18 eengezinswoningen

De bouw is gestart
29 appartementen

bekijk de laatste appartementen

START BOUW AFGEKONDIGD VAN DE APPARTEMENTEN EN DE WONINGEN

Groot nieuws! De bouw van het appartementengebouw van Parkrand Estate is gestart en in het voorjaar start de bouw van de eengezinswoningen van Pakrand BLVD. Heb je interesse in een van de laatste appartementen? Dit is het laatste moment om in te stappen.

Bekijk hier de animatie van het laatste penthouse

Play button Thumbnail foto

29 appartementen

Of je nou een compact appartement zoekt of een royaal, spectaculair penthouse. Het kan in Parkrand Estate. De 29 gevarieerde appartementen zijn nu in verkoop en de bouwis inmiddels gestart. Ontdek het aanbod via de knoppen hieronder. Of krijg via de hypotheek-berekentool inzicht in jouw mogelijkheden. Want is het mogelijk om je woondromen in Parkrand waar te maken?

naar de appartementen

laatste penthouse

Dit penthouse telt twee woonlagen. De eerste woonlaag heeft een werkkamer en een zeer royale woonkamer met leefkeuken vanuit waar je zo naar je privé dakterras loopt. Door de vele raampartijen geniet je van veel licht en misschien wel het mooiste uitzicht van heel Meerstad. Op de tweede woonlaag heb je drie ruime slaapkamers waarvan twee een ensuite badkamer hebben. Enthousiast? Neem contact op met een van de makelaars.

contact

“Een uitzicht dat nooit verveelt”

Je zoekt een nieuwe plek om te wonen. Net buiten het rumoer en de drukte van de stad. Waar je zowel een glooiend groen park als een groot meer als voortuin hebt. En toch profiteert van dynamiek en voorzieningen dicht bij. Spreekt dit jou aan? Dan is het nieuwbouwproject Parkrand in de wijk Groenewei in Meerstad echt iets voor jou.

Wonen aan een bruisende boulevard. Dat kan in Parkrand. Je woont namelijk direct aan de brede hoofdweg, De Vossenburglaan. En daarachter ligt Park Meerstad en het Woldmeer. Vanuit je nieuwbouwwoning in Parkrand kijk je uit over al het moois dat Meerstad te bieden heeft. Een uitzicht dat nooit verveelt.

image

“Hier is het 
gras groener”

In Parkrand geniet je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en natuur van Groenewei. Flaneer door het grote, glooiende, groene Park Meerstad. Of recreëer op het strandje aan het Woldmeer. Daarnaast is de wijk het levendige, kloppende hart van Meerstad. Op steenworp afstand bevinden zich diverse voorzieningen zoals een supermarkt, gezondheidscentrum en basisschool.

locatie

Laatste nieuws over ParkRand ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in