image

Financiering

Uitverkocht
18 eengezinswoningen

Uitverkocht
29 appartementen

FINANCIERINGS-
VERKLARING

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in Parkrand BLVD? Bij jouw inschrijving, kun je een financieringsverklaring uploaden. Met de financieringsverklaring krijg je voorrang bij de toewijzing.

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

FINANCIËLE CHECK

Ze zijn comfortabel, je hebt er lange tijd nauwelijks onderhoud aan en je kunt vaak met opties en aanpassingen echt maatwerk krijgen. Maar veel nieuwbouwwoningen hebben nóg een voordeel: ze zijn heel energiezuinig. Zó energiezuinig, dat je bij Rabobank een aantrekkelijke duurzaamheidskorting op je hypotheek krijgt. Dat scheelt in je maandlasten.

Lees meer

'Duurzaamheidskorting met Rabo hypotheek voor energiezuinig nieuwbouwhuis'

VRIJBLIJVEND FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt?Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij Rabobank via onderstaande link. Na afloop krijg je de ‘Rabobank Financiële Check’ als PDF-document. Dit document dien je, wanneer de verkoop gestart is, te uploaden bij het inschrijfformulier. Rabobank is samenwerkend partner bij het project Parkrand BLVD. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel.

Klik hieronder om een financieringsverklaring aan te vragen. Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek met jou in. Na het invullen van jouw gegevens streven we ernaar je binnen 48 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor deze financieringsverklaring

Foto
Foto

“We helpen je graag verder”

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring.

FINANCIËLE CHECK
Foto

Laatste nieuws over ParkRand ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in