image

Financiering

5 oktober start verkoop // 18 eengezinswoningen

Woondossier aanmaken

FINANCIERINGS-
VERKLARING

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in Parkrand BLVD? Bij jouw inschrijving, kun je een financieringsverklaring uploaden. Met de financieringsverklaring krijg je voorrang bij de toewijzing.

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

FINANCIËLE CHECK

Ze zijn confortabel, je hebt er lange tijd nauwelijks onderhoud aan en je kunt vaak met opties en aanpassingen echt maatwerk krijgen. Maar veel nieuwbouwwoningen hebben nóg geen voordeel: ze zijn heel energiezuinig. Zó energiezuinig, dat je bij Rabobank een aantrekkelijke rentekorting op je hypotheek krijgt. Dat scheelt in maandlasten.

Lees meer

'Rentekorting met Rabo Groenhypotheek voor energiezuinig nieuwbouwhuis'

Hypotheek berekenen

Bereken hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden

Vrijblijvend financieel advies
op maat

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt?Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank via onderstaande link. Na afloop krijg je het ‘Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen’, als PDF-document. Dit document dien je, wanneer de verkoop gestart is, up te loaden bij het inschrijfformulier. De Rabobank is samenwerkend partner bij het project Het Palet. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel.

Klik hieronder om een financieringsverklaring aan te vragen. Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek met jou in. Na het invullen van jouw gegevens streven we ernaar je binnen 48 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor deze financieringsverklaring.

Foto Foto

“We helpen je graag verder”

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring.

FINANCIËLE CHECK
Foto

Laatste nieuws over ParkRand BLVD ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand BLVD? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image