image

Uitverkocht
18 eengezinswoningen

Uitverkocht
29 appartementen

Een financiële
check? Zo werkt het.

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.

Wel doen

  • Alleen het document uploaden
  • Pas uploaden nadat de verkoop is gestart
  • Met vermelding van het benodigde bedrag
  • Document niet ouder dan 3 maanden

Niet doen

  • Te vroeg een financiële check laten doen
  • Document mailen vóór start verkoop
  • Document sturen ouder dan 3 maanden
  • Of als het niet aan alle voorwaarden voldoet

Voorwaarden
financiële check

Let erop dat in het document staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen. Aan je financieel adviseur kun je vragen welke gegevens hij/zij daarvoor nodig heeft. Bij voorkeur staat op het document ook de naam van het gebied en/of wijk waar de woning ligt, welke fase het betreft en de plaatsnaam van het project. En last but not least je/jullie NAW-gegevens.

Dat document laat je opstellen door de hypotheekadviseur / -verstrekker. Nadat de verkoop is gestart kan je bij het doorgeven van je voorkeuren het document uploaden in jouw account. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen.

Een voorbeeld van een voor Van Wijnen acceptabel document is bijvoorbeeld het Oriëntatierapport Lenen & Wonen van de Rabobank. Vraag ernaar bij jouw financieel adviseur van de Rabobank.

Jouw droomwoning in Parkrand financieren

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Meerstad? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

FINANCIERING

Online videogesprek: Dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check met Gert-Jan of Adriën, financieel adviseurs bij Rabobank. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

FINANCIËLE CHECK

Laatste nieuws over ParkRand ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in