image

Veelgestelde vragen

Binnenkort in verkoop // Blijf op de hoogte van Parkrand BLVD

Woondossier aanmaken

Veelgestelde vragen

Het nieuwbouwproject Parkrand BLVD komt aan de Vossenburglaan in de wijk Groenewei in Meerstad. Hier woon je op fietsafstand van de stad Groningen.

18 eengezinswoningen en 29 appartementen worden er gerealiseerd.

De verkoop van de eengezinswoningen start op 5 oktober. De appartementen gaan eind dit jaar in verkoop. Wanneer de verkoop precies start, communiceren we via de nieuwsbrief.

Zodra er 70% van de woningen in een fase is verkocht en de overige voorbehouden zijn verstreken, kan de start bouw afgekondigd worden. De bouw zal dan binnen zes maanden starten.

De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf €450.000 v.o.n. De definitieve verkoopprijzen worden bekend gemaakt vanaf de start verkoop. De verkoopprijzen van de appartementen communiceren we later.

Alle woningen zullen voldoen aan de nieuwe BENG-eisen.

De bouwtijd verschilt per woningtype. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd.

Het afwerkingsniveau is standaard, dat wil zeggen: de wanden behangklaar en de vloeren geschikt voor vloerbedekking. De plafonds worden standaard voorzien van spackwerk. Van Wijnen zal in het meer- en minderwerk traject ook complete afwerkingen van wanden en vloeren aanbieden, zodat dit voor de oplevering volledig af is. De standaard badkamer en toilet wordt voorzien van tegelwerk en sanitair.

Thuis Nieuwbouwmakelaars en Pandomomakelaars zijn de projectmakelaars van Parkrand BLVD. Beide makelaars staan voor je klaar voor al je vragen over kopen en wonen in dit project.

Thuis Nieuwbouwmakelaars
T 050 210 42 42
E info@uw-thuis.nl
W www.uw-thuis.nl

Pandomo Makelaars
T 050 853 37 33
E info@pandomo.nl
W www.pandomo.nl

Daarnaast krijg je na aankoop een kopersbegeleider toegewezen die je gedurende de gehele bouwperiode zal begeleiden en aan wie je al jouw vragen en opmerkingen kwijt kunt.

Via onderstaande link kun jij je inschrijven voor het Online Woondossier.
https://parkrandblvd.nl/interese

Laatste nieuws over ParkRand BLVD ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand BLVD? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image