image

Uitverkocht
18 eengezinswoningen

De bouw is gestart
29 appartementen

bekijk de laatste appartementen

Veelgestelde vragen

Het nieuwbouwproject Parkrand BLVD komt aan de Vossenburglaan in de wijk Groenewei in Meerstad. Hier woon je op fietsafstand van de stad Groningen.

18 eengezinswoningen en 29 appartementen worden er gerealiseerd.

De verkoop van zowel de eengezinswoningen als de appartementen is gestart.

De bouw van de appartementen start eind november. Zodra er 70% van de woningen in een fase is verkocht, kan de start bouw afgekondigd worden. De bouw zal dan binnen zes maanden starten. 

De eengezinswoningen hebben een prijs van €450.000 tot €600.000 v.o.n. De appartementen hebben een prijs vanaf €329.500,- v.o.n.

Alle woningen zullen voldoen aan de nieuwe BENG-eisen.

De bouwtijd verschilt per woningtype. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd.

Het afwerkingsniveau is standaard, dat wil zeggen: de wanden behangklaar en de vloeren geschikt voor vloerbedekking. De plafonds worden standaard voorzien van spackwerk. Van Wijnen zal in het meer- en minderwerk traject ook complete afwerkingen van wanden en vloeren aanbieden, zodat dit voor de oplevering volledig af is. De standaard badkamer en toilet wordt voorzien van tegelwerk en sanitair.

Thuis Nieuwbouwmakelaars en Pandomomakelaars zijn de projectmakelaars van Parkrand BLVD. Beide makelaars staan voor je klaar voor al je vragen over kopen en wonen in dit project.

Thuis Nieuwbouwmakelaars
T 050 210 42 42
E info@uw-thuis.nl
W www.uw-thuis.nl

Pandomo Makelaars
T 050 853 37 33
E info@pandomo.nl
W www.pandomo.nl

Daarnaast krijg je na aankoop een kopersbegeleider toegewezen die je gedurende de gehele bouwperiode zal begeleiden en aan wie je al jouw vragen en opmerkingen kwijt kunt.

Via onderstaande link kun jij je inschrijven voor het Online Woondossier. Via het 'Digitaal inschrijfformulier' kun jij je inschrijven voor een eengezinswoning. https://parkrandblvd.nl/interese

Laatste nieuws over ParkRand ontvangen?

Wil jij als eerste het laatste nieuws weten over Parkrand? Maak dan hieronder een online woondossier aan. Je ontvangt automatisch de nieuwsbrief. Zo mis je niets!

Woondossier aanmaken
image

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in